Informace o projektu
Hodnocení potenciálu proteinů planých genotypů brambor pro využití ve šlechtění bramboru (Solanum tuberosum L.) a v biotechnologiích
- Kód projektu
- QI91A069
- Období řešení
- 6/2009 - 12/2013
- Investor / Programový rámec / typ projektu
-
Ministerstvo zemědělství ČR
- Výzkum v agrárním komplexu (VAK)
- Udržitelný rozvoj agrárního sektoru
- Fakulta / Pracoviště MU
- Středoevropský technologický institut
- Spolupracující organizace
-
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
- Odpovědná osoba Ing. Jan Bárta, Ph.D.
- Odpovědná osoba Vendula Horáčková
Publikace
Počet publikací: 6
2015
-
Potenciál bílkovin hlíz brambor v rámci rodu Solanum
Rok: 2015, počet stran: 142 s.
2013
-
Metody izolace vybraných proteinů hlíz brambor
Rok: 2013
-
Preventing the mixed detergent micelle effect in two-dimensional electrophoresis on Tris-Tricine gels
Electrophoresis, rok: 2013, ročník: 34, vydání: 13, DOI
2012
-
Cultivar Variability of Patatin Biochemical Characteristics: Table versus Processing Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, rok: 2012, ročník: 60, vydání: 17, DOI
-
Exploration of Beer Proteome Using OFFGEL Prefractionation in Combination with Two-Dimensional Gel Electrophoresis with Narrow pH Range Gradients
J. Agric. Food Chem., rok: 2012, ročník: 60, vydání: 10, DOI
-
Izolát proteinů z brambor s antimikrobiální účinností
Rok: 2012